Здравейте, не знам къде мога да пусна темата, извинете ме ако не е в правилния раздел. Та проблемът ми е следният... Доброто, старо ГТВ съвсем ме изостави, с изтъркан съединител и поражения от градушката в Сф, реших да го спра от движение. Тъй като колата ме изостави в София и не ми е възможно да я придвижвам, предвид, че всичко и е изтекло, бихте ли ми дали идеи за автоморга, която да има интетес и възможност да я вземе? Също и как точно става цялата процедура? Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спешно питане!
Collapse
X
-
-
Благодаря ви за отговорите! Мъжка работа е, но няма кой да се занива, трябва сама. Искам да се оттърва просто от автомобила, не търся кой знае какви пари. А да попитам, за отписване от КАТ изисква ли се бележка за платен данък?sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
-
Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщениеРепатрак за София е 40лв.
Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Бае,да я закара с платформа до Търново? Без пари ще и излезе.
В дамската чанта слага табелите и документите,оставя я за 400-600лв в някоя мпрга в София и си свирка.
Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.
Прочети отново горните постове и ще ти стане ясно.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеЦена за форума дай тогава за цялаsigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Пускай и една обява в съответнияя раздел,ко ли не най-близката авто морга до мястото където е колата и всичко е топ.
Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Моят съвет е: Намери някой сервиз или майстор и се разберете да делите примерно на половина...пускай на части и когато намериш купувач на нещо казваш на майсторчето той сваля и готовопращаш по еконт примерно...не се прецаквай изкарват се добри пари....аз така взех около 4000 !!! е моята беше 2002г двигателя 800лв ,салона момо 200 и тн
Comment
Comment